Sportcentrum Erasmus Universiteit Rotterdam

Contractvorm: UAV-GC, Design & Build

Periode: 2020-2022

Opdrachtgever: Remmers Sport & Onderwijs

Rol PIM: Tender- en Procesmanagement


Op het oostelijke gedeelte van de campus van de Erasmus Universiteit hebben wij een nieuw sportcentrum gebouwd voor studenten. Deze nieuwe aantrekkelijke locatie biedt vele mogelijkheden om te sporten, fitnessen en ontspannen.

Het gebouw omvat drie grote wedstrijdruimtes (NOC-NSF gecertificeerd), twee trainingszalen, een fitnessruimte, horeca en diverse algemene voorzieningen en faciliteert daarmee 25 verenigingen namens ruim 50 verschillende sporten. 

Het project kent een aantal belangrijk thema’s. Zo is het complexe gebouw geheel in BIM uitgewerkt. Binnen het project is circulariteit verregaand ingezet. Zo werden in verschillende ruimtes wanden en plafonds bekleed met gebruikt hout uit een gesloopt project. Ook zijn diverse plafonds afgewerkt met stalen geperforeerde plafondplaten uit een oude penitiaire inrichting. Het gebouw is zeer duurzaam met een EPC=0.

PIM adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van UAV-GC contracten. Van initiatie- tot nazorgfase. Middels het eigen ontwikkelde Proces Integratie Model (PIM).

Contact met pim

PIM Proces & Advies
Dr hub van Doorneweg 185
5026 RE, Tilburg
ikzoek@adviesvanpim.com
Copyright © 2024 PIM Proces & Advies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram