Fontys Nexus Eindhoven

Project: Fontys Nexus Eindhoven

Contractvorm: UAV-GC, Engineer & Build (herbestemming)

Periode: 2019-2021

Opdrachtgever: Fontys Hogeschool

Rol PIM: Procesmanagement


Het project is een transformatie van het oude TNO-gebouw naar een state of the art onderwijslocatie. Het gebouw Nexus op de TU/e campus in Eindhoven is daar een goed voorbeeld van. Fontys Hogescholen Bedrijfsmanagement & Techniek, Engineering en Techniek & Natuurwetenschappen worden er uitgedaagd hun talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Het vernieuwde gebouw is in alle opzichten toegerust voor een toekomst, waarin technologie een hoofdrol speelt. Voor studenten en medewerkers wordt een uitdagende en inspirerende omgeving gecreëerd om te studeren, te onderzoeken en samen te werken. Met dit gebouw is Fontys voorlopig toekomstproof.

Door onder andere hergebruik van materialen en bestaande infrastructuur, slimme klimaatsystemen en waterbesparende voorzieningen realiseert Fontys tevens een duurzaam en hoogwaardig onderwijs- en onderzoeksgebouw.

PIM adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van UAV-GC contracten. Van initiatie- tot nazorgfase. Middels het eigen ontwikkelde Proces Integratie Model (PIM).

Contact met pim

PIM Proces & Advies
Dr hub van Doorneweg 185
5026 RE, Tilburg
ikzoek@adviesvanpim.com
Copyright © 2024 PIM Proces & Advies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram