Pampus eiland

Contractvorm: Bouwteam

Periode: 2023

Opdrachtgever: Stichting Forteiland Pampus

Rol PIM: Procesmanagement


De Stichting Forteiland Pampus zet zich in voor het behoud van het Pampus eiland. In 1895 was Pampus al een van de eerste zelfvoorzienende eilanden. In maart 2024 hebben we het eiland weer off-grid gemaakt door de oplevering van eigen hightech waterzuiveringssysteem en eigen energie opwekking door middel van zon, wind en biovergisting. Tevens is Pampus nu in staat ook de opgewekte energie op te slaan op het eiland. Daarmee is Pampus eiland dan ook een van de eerste duurzaam zelfvoorzienende werelderfgoederen.

Als PIM proces & advies zijn wij er trots op dat we ons partner mogen noemen van dit bijzondere project. Uiteraard verzorgden we ook hier het procesmanagement en geven zo vorm aan de samenwerking tussen alle individuele partners.

#samensterk @forteiland pampus @stijndewolf www.pampus.nl

PIM adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van UAV-GC contracten. Van initiatie- tot nazorgfase. Middels het eigen ontwikkelde Proces Integratie Model (PIM).

Contact met pim

PIM Proces & Advies
Dr hub van Doorneweg 185
5026 RE, Tilburg
ikzoek@adviesvanpim.com
Copyright © 2024 PIM Proces & Advies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram