Pampus eiland

Contractvorm: Bouwteam

Periode: 2023 - heden

Opdrachtgever: Stichting Forteiland Pampus

Rol PIM: Procesmanagement


De Stichting Forteiland Pampus zet zich in voor het behoud van het Pampus eiland. In 1895 was Pampus al een van de eerste zelfvoorzienende eilanden. Op dit moment wordt er met nieuwe duurzame technieken aan gewerkt om dit zo te houden.  Zo wordt het gloednieuwe entreegebouw circulair uitgevoerd, bouwen we een energiepositief zomerpaviljoen, een hightech waterzuiveringssysteem en wordt er energie opgewekt door zowel zon, wind en biovergisting. Met de vergroting van de moestuin, die momenteel al zo'n 650m2 is, kunnen bezoekers plantaardige en verse gerechten krijgen met de opbrengst van het eiland. Het Pampus eiland wordt hiermee dan ook een van de eerste duurzaam zelfvoorzienende werelderfgoederen.

Als PIM proces & advies zijn wij er trots op dat we ons partner mogen noemen van dit bijzondere project. Uiteraard verzorgen we ook hier het procesmanagement en geven zo vorm aan de samenwerking tussen alle individuele partners.

#samensterk @forteiland pampus @stijndewolf www.pampus.nl

PIM adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van UAV-GC contracten. Van initiatie- tot nazorgfase. Middels het eigen ontwikkelde Proces Integratie Model (PIM).

Contact met pim

PIM Proces & Advies
Dr hub van Doorneweg 195
5026 RE, Tilburg
ikzoek@adviesvanpim.com
Copyright © 2023 PIM Proces & Advies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram