Bastion-zuid

Contractvorm: UAV/ bouwteam

Periode: 2023 - heden

Opdrachtgever: Koninklijke Woudenberg

Rol PIM: Procesmanagement, verificatiemanagement en kwaliteitsborging


Het oude iconische rijkswaterstaatsgebouw in 's-Hertogenbosch wordt door opdrachtgever Renschdael groep getransformeerd naar een complex high-end kantoorgebouw met een open en transparant karakter met uitzicht op het beschermde natuurreservoir de Bossche Broek.

Het gebouw wordt volledig gestript en verduurzaamd naar energielabel A+++. Tevens zal het gebouw een BREAAM 'Excellent' certificering krijgen. Het kantoorpand wordt circa 15.000m2 bestaand uit 4 gebouwdelen en een 2 laags ondergrondse parkeergarage met plek voor 130 parkeerplekken. Eind 2024 zullen AJ Real Estate, Bouwaccent en Stichd haar internationale kantoor gaan vestigen in dit complex.

PIM proces & advies verzorgd niet alleen het procesmanagement maar ook de onderdelen verificatie en kwaliteitsborging. Met dit project zet PIM haar eerste stappen op het gebied van renovatie en herbestemming.

PIM adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers op het gebied van UAV-GC contracten. Van initiatie- tot nazorgfase. Middels het eigen ontwikkelde Proces Integratie Model (PIM).

Contact met pim

PIM Proces & Advies
Dr hub van Doorneweg 185
5026 RE, Tilburg
ikzoek@adviesvanpim.com
Copyright © 2024 PIM Proces & Advies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram